MI AZÉRT DOLGOZUNK, HOGY ÖNNEK NE KELLJEN FÉLNIE A TŰZTŐL.

Tisztelt Hölgyem / Uram !

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek társaságunkat és annak tevékenységét. Legyen Ön Magánszemély vagy Cégvezető szüksége lehet vagyonának megóvására és a nem várt káresemények megelőzésére.
Egy tűzeset során megsemmisült dolgok közül nagyon sok minden pótolható. Azonban vannak olyan értékek, melyek megsemmisülése komoly problémát okozhat életében.

Társaságunk a FIRE SYSTEMS Tűzvédelem Kft. egyedülálló szolgáltatásokkal áll megrendelőink rendelkezésére, a tűzvédelem és a vagyonbiztonság területén. Cégünk szolgáltatásai az egyszerűbb otthoni tűzjelző rendszerektől a speciális nagyvállalati és ipari létesítmények tűzjelző és automatikus tűzoltó rendszerekig, minden területet lefednek.

Célunk az, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk megrendelőink részére, amely egyénre szabottan szavatolja értékei megóvását. Munkatársaink a tervezési folyamat során Önnel egyeztetve végzik feladatukat, alakítják ki az Ön számára a legoptimálisabb rendszert. Különös figyelmet fordítanak a megbízások során az egyedileg felmerülő speciális feladatok integrált megoldásaira.

A fent leírtak alapján vállaljuk tűzriadó terv elkészítését, tűzjelző és automata tűzoltó rendszerek, vízzel (sprinkler, vízköd), gázzal (Inergen), habbal, konyhai (Ansul) oltók tervezését, kivitelezését, hatósági engedélyeztetését és karbantartását.

Beszállítóink nagy múltú nemzetközi háttérrel rendelkező társaságok, mint például:
TYCO, RAPIDROP, FIRE EATER, RELIABLE.

Jelszavunk: Minőség, Megbízhatóság, Precizitás!

Semeniuk Szabolcs
ügyvezető

Bemutatkozás

bemutatkozas

FIRE SYSTEMS TŰZVÉDELEM KFT. | Minden jog fenntartva!